Atractii

Esti la 3 km de

Castelul Bran

Legenda Castelului Bran a ajuns subiect de film si asta nu intamplator. Descopera adevarul istoric al Castelului Bran si afla toate legendele, cu sau fara sambure de adevar, care circula in zona. Paseste pe treptele inguste ale castelului si lasa-te patruns de farmecul acestuia.

Afla cum acest castel a trecut de la fortareata la resedinta regala si apoi la muzeu. Istoria constructiei este vasta si o vizita la castel este un mod placut de a petrece o dupa masa din vacanta ta. Nu uita sa vizitezi pasajul secret care leaga primul etaj de cel de-al treilea.

Vrei mai mult? Esti aproape si de Cetatea Rasnov. Afla de ce este in circuitul cultural si de ce Rasnovul este denumit si „Orasul Rozelor”.

 

Drumetii si peripetii

cu ATV-ul

Daca spiritul de aventura te striga afla ca dealurile din Bran sunt perfecte pentru a fi explorate la carma unui ATV. Inchiriaza ATV-uri si lasa ghizii sa te surprinda cu trasee in functie de gradul de dificultate ales de tine.

Daca esti intr-un team buiding alaturi de colegi, o tura cu atv-urile in zona Bran este un mod pentru a suda relatiile dintre colegi si in afara birourilor sau spatiilor de lucru. Apoi va puteti intoarce la Cabana Festung pentru odihna si relaxare.

Esti la 1 km de

Partia Zanoaga

Daca esti pasionat de ski, cazeaza-te la Cabana Festung Bran, esti la cateva minute de Partia Zanoaga. Bucura-te de zapada, de aerul rarefiat si de posibilitatea de a aluneca pe o partie cu grad mediu de dificultate, ideala atat pentru incepatori cat si pentru cei experimentati.

Pentru cei care nu stiu sa schieze, este momentul sa dea o sansa acestui sport. Se pot inchiria toate echipamentele necesare. Langa partia de ski exista si o partie amenajata pentru sanii. Distractia este la ea acasa iar la baza partiei poti bea ceva cald sau lua o gustare.

Ai multe de vazut

In Bran si apropiere

Daca iti plac drumetiile si vrei sa vizitezi tot ce are zona Bran de oferit, iti recomandam sa te plimbi pe dealurile din Simon sau Cheile Moieciului. Aici timpul s-a oprit in loc, peisajul e de o frumusete rara si te vei incarca cu energia locului.

Daca vrei sa explorezi, iti recomandam o vizita la Pestera Dambovicioarei sau la Pestera cu Lilieci. Bucura-te de splendoarea cascadei „La Chisatoare” sau viziteaza sanctuarul de ursi „Libearty”.

Poti ajunge foarte usor si in Poiana Brasov. Sunt multe de vazut si facut in Bran. Daca ne spui ce te intereseaza iti putem face o lista cu locuri de vazut sau obiective de vizitat.

Cabana Festung te asteapta la intoarcere cu tot confortul de care ai nevoie.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.