Despre noi

Despre noi

Suntem o familie de oameni gospodari care se simte binecuvantata ca s-a nascut pe aceste meleaguri. Cum sa nu te bucuri in fiecare dimineata cand te trezesti privind catre frumusetea muntilor Bucegi sau catre Piatra Craiului? Seara, linistea cuprinde intreg satul si cerul plin de stele pare mai aproape. Este un taram magic care iti va aduce aminte de copilarie si de vacantele la bunici.

Vrem sa impartim bucuria si spendoarea acestei zone cu tine. Si pentru ca ne dorim sa pastram traditiile si sa le ducem mai departe, iti oferim cazare Bran intr-o cabana cu aspect rustic, care pastreaza elementele de arhitectura ale zonei si se incadreaza perfect in peisaj. Lemnul masiv folosit la interior ii ofera o caldura aparte. Obiectele de decor sunt alese sa iti aduca aminte de traiul linistitit si simplu de odinioara.

Bucataria este dotata modern si utilata cu tot ce ai nevoie pentru un weekend sau pentru un sejur reusit. Ai plita cu inductie, cafetiera si tot ce ai nevoie pentru a prepara delicatesele dorite.  Ai living pentru a servi masa sau pentru a petrece timp frumos alaturi de cei dragi. Ai cazare Bran intr-o cabana unde poti oricand prepara sau comanda mancare cu specific traditional sau chiar si pizza de la restaurantele din zona.

Cei mici pot alerga prin curte, se pot da in leagan, pe tobogan, pot juca fotbal sau diverse jocuri in siguranta. Cu siguranta vor petrece intreg sejurul afara si vor dori sa ajunga in princialele atractii turistice din Bran.

Te asteptam la cabana Festung din Bran sa te bucuri de liniste, sa te incarci cu energie pozitiva, sa te bucuri se soare, de verdele ierbii si de tot confortul pe care cabana ti-l poate oferi.

Contact
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.